מעורבות חברתית אגודת הסטודנטים והסטודנטיות אורנים

אגודת הסטודנטים והסטודנטיות במכללת אורנים פועלת מזה מספר שנים להגברת המעורבות החברתית של הסטודנטים והסטודנטיות, אשר חינוך דור העתיד מופקד בידם והם חלק בלתי נפרד מהחברה הישראלית.
אנו, נציגי האגודה קוראים לכם/ן  לקחת חלק פעיל בעשייה החברתית בקמפוס ומחוצה לו, ליזום ולהיות מעורבים בכלל הנושאים הבוערים בנו כחברה.

הצטרפו לתאים שלנו, זו ההזדמנות שלכם/ן להשפיע.

למידע נוסף מוזמנים להגיע אל משרדי האגודה או לפנות בדוא"ל לרמ"ח מעורבות חברתית:
meoravutoranim@gmail.com

אגודת הסטודנטים באורנים
מח"ר - מחנכים ומחנכות חושבים רחוק

מח"ר, מחנכים ומחנכות חושבים רחוק, היא התאגדות סטודנטיאלית השואפת לייצג את כלל הסטודנטיות/ים לחינוך והוראה בארץ. ההתאגדות פועלת לשיפור החינוך בישראל, באמצעות קידום מקצועות ההוראה ואנשי ונשות החינוך העוסקים בהם.
סטודנטיות/ים לחינוך הם כוח חיצוני ובלתי תלוי במערכת החינוך. כבר היום ביכולתנו להשפיע על המערכת. אנו בוחרות לעשות זאת על-ידי שיפור הכשרת עובדי ההוראה.

מח"ר פועלת באורנים בשני מישורים:

המישור הראשון: בניית שותפות סגל-סטודנטים; יצירת שיח מקדם ומקצועי בין מח"ר לסגל במטרה לפתח את ההכשרה.
המישור השני - יצירת תהליך לקידום תודעה סטודנטיאלית פרואקטיבית. שיח עם סטודנטיות/ים, עידוד מעורבות בקרבם, איסוף רעיונות וקיום פרויקטים פנים מכללתיים.
הכשרת עובדי ההוראה מקרינה בצורה ישירה על החינוך אותו יקבלו התלמידים. ההכשרה תהיה איכותית, חדשנית ורלוונטית כך גם מערכת ומלאכת החינוך יראו.

שחר קפלן -  050-3998112  |  שלי רוט -  054-6631941     ​​​​​

אגודת הסטודנטים באורנים
סמ"ן

סמ"ן הינו פרויקט משותף לישראל מעבר לגבולות, ג'וינט ישראל והתאחדות הסטודנטים והסטודנטיות בישראל.
במסגרת הפרויקט פועלים יחדיו סטודנטים עם וללא מוגבלויות בגרעיני פעילויות, לשינוי עמדות ולקידום זכויות סטודנטים עם מוגבלויות בקמפוס.
הפעילות כוללת יצירת מפגשים קבועים בין חברי הגרעין, פעילות אקטיבית לשינוי עמדות בקרב הגורמים השונים בקמפוס, ייזום והוצאה לפועל של אירועים וימי שיא, ויצירת שיתופי פעולה עם המוסד האקדמי, אגודת הסטודנטים וארגונים הפועלים לקידום זכויות אנשים עם מוגבלויות להעצמת פעילות הגרעין.

אורטל וואנג -  054-6322109  |   ​​​​​oranim.saman@gmail.con

תא גאה - אגודת הסטודנטים באורנים
האחווה הגאה במכללת אורנים

האחווה הגאה במכללת אורנים הינה המרחב החברתי לכל הסטודנטיות והסטודנטים שמגדירים עצמם חלק מהקהילה הגאה, וגם לאלה שלא ומרגישים זיקה ורצון לחקור וללמוד נושאים המתקשרים למין מגדר ומיניות.
מרחב חברתי בטוח בו תוכלו להיות מי שאתם/ן שהוא גם מרחב אקטיביסטי שיחבר אתכם/ן עם שותפים ושותפות ליצירת שינוי חברתי-מגדרי במכללה ומערכת החינוך הישראלית.

אור בן שמעון -  052-6774682 ​​​​​

סל"ע - אגודת הסטודנטים באורנים
תא סל"ע - סטודנטים למען עובדים

סטודנטים למען עובדים, פועל בשיתוף פעולה של אגודת הסטודנטים וההסתדרות החדשה עוסק בהעלאת מודעות לזכויות עובדים- בקמפוס ומחוצה לו וביצירת עולם עבודה הוגן.
החברים בתא משמשים כתובת לפניות של סטודנטים בנושאים של ניצול בעבודה, התאגדות ופעילות אקטיביסטית הקשורה לאדם העובד בישראל.

אמיר פילרסקי -  054-9166325  |  טל קפלן -  054-8125084

​​​​​