كلّية أورانيم في عيدها الـ 70

في كلّية "أورانيم" التي أُنشئت عام 1951 تخرّج عشرات ألوف المعلّمات والمعلّمين، كما تخرّج فيها عالمات وعلماء ومبدعات ومبدعون وناشطات ونشطاء اجتماعيّون. هذا وإنّ الكادر التعليميّ في الكلّية معروف بإنجازاته الأكاديمية وبجودته التعليمية في جميع أنحاء البلاد والعالم. والحرم المُخضَوضِر الذي يحيط بضريح مستشرف الكلّية، يهوشوع مرﭼـولين، يتيح نشاطًا تربويًّا وعلميًّا وفنّيًّا واجتماعيًّا لأكثر من 3,000 طالبة وطالب ولمئات من أعضاء الكادر كلّ عام، كما لآلاف المشاركات والمشاركين في البرامج غير الأكاديمية التابعة إلى المؤسّسة.
سيُحتفى بعيد ميلاد "أورانيم" في غمرة مناسبات سعيدة بكلّ ما أنجزناه حتّى اليوم، وذلك من خلال إظهار التزامنا بموروث "أورانيم" وتحيّة خرّيجات الكلّية وخرّيجيها، وإظهار إنجازات الكوادر الأكاديمية والإدارية ومواصلة العطاء للمجتمع والمحيط.
מכללת אורנים חוגגת 70
במכללת ״אורנים״, שהוקמה ב 1951, בגרו עשרות אלפי מורות ומורים, וכן נשות ואנשי מדע, יצירה ועשייה חברתית. סגל ההוראה של המכללה מוכר בהישגיו האקדמיים ובאיכותו הפדגוגית בכל רחבי הארץ ובעולם. הקמפוס המוריק המקיף את קברו של חוזה המכללה, יהושע מרגולין, מאפשר פעילות חינוכית, מדעית, אמנותית וחברתית ללמעלה מ-3,000 סטודנטיות וסטודנטים ולמאות חברות וחברי הסגל מדי שנה, כמו גם לאלפי המשתתפות והמשתתפים בתכניות החוץ-אקדמיות של המוסד.
יום ההולדת של ״אורנים״ יצוין בשלל אירועים שיהיה בהם מהשמחה על כל מה שהשגנו עד היום, תוך הפגנת מחויבות למורשת ״אורנים״, הצדעה לבוגרותיה ובוגריה של המכללה, הפגנת הישגי הסגלים האקדמיים והמנהליים והמשך תרומה לחברה ולסביבה.